Et kulinarisk eventyr.
På to hjul.

Enkel luksus, Gastronomi & Outdoor.

Gastrominoen er en lokal oplevelsesrejse på mikroniveau med fokus på gastronomien, det grønne, med masser af bevægelse og den enkle luksus. Det er nærvær med naturen – på to hjul. En bæredygtig rejseform, der byder på en perlerække af oplevelser – alt imens I cykler igennem skov, marker, og langs stranden.

Vores rute går gennem et af Danmarks smukkeste områder, Nationalpark Kongernes Nord- sjælland med afstikkere hist og her.

Slow travel. The Danish way.

Gastrominoen er for alle os, der elsker det simple, men gode. Unikke oplevelser, med masser af fart og frisk luft, med hjerte og nerve, hvor det også gælder om at nyde pauserne. Det er slow travel – på den danske måde og med det helt særlige islæt, at du og dine rejsefæller er helt alene om oplevelsen.

Den første oplevelsesrute med fokus på gastronomi.

Alle oplevelser er nøje udvalgt med fokus på bæredygtighed, kvalitet og engagement i lokalområdet – lige fra mikrobryggeriet, kafferisteriet til vingården og restauranten der bruger udelukkende lokale råvarer.

En unik kulinarisk rejse på 1 til 4 dage. 150km vælg selv…

I rejser på egen hånd i små grupper. En kulinarisk rejse på 1 til 4 dage alt efter hvilken tur I vælger og hvor mange etaper I ønsker. Vi kører på lækre Dansk designede gravel bikes – med eller uden el…

Vi færdes med respekt og efterlader ikke spor.

Vores bagage transporteres med el-bil og vi bruger offentlig transport til at forbinde enkelte oplevelser. Vi færdes med respekt for de lokale beboere, og efterlader ikke andre spor i naturen end fra vores cykler…