Smag på Gastrominoen Helsingør
1 dag

Jeres tur på Gastrominoen ”Smag på Gastrominoen, Helsingør” starter ved Helsingør Nordhavn tæt Kronborg Slot i Helsingør klokken 9, hvor I får udleveret cykler og kort, mens vores veloplagte personale gennemgår dagens oplevelser med jer.

Herefter ruller I de få meter til Strandristeriet hos Mille og Peter, som har Strandristeriet, De byder på en kop frisklavet kaffe inden I starter jeres tur.

På jeres tur ad Strandvejen passerer I de hyggelige små havne ved Snekkersten, Espergærde og Sletten Havn. I løbet af formiddagen er der lidt luft i programmet, så der er mulighed for at lægge vejen forbi den smukke have på Louisiana eller at tage en dukkert på jeres tur langs kysten.

Frokosten serveres i cafeen på Årstidernes gård lige udenfor Humlebæk. Årstidernes Gård ligger naturskønt omgivet af landbrug og skov og virkelig er et pragtfuldt sted. Herfra er der blot en kort cykeltur til Mats Vinyard, hvor I bliver klogere på at lave vin, og får lov til at smage på vinen. Efter vin, skal I lære lidt om ost hos Brian, som har det charmerende Humlebæk Mikro Mejeri, hvor han laver lækre oste. Det er let af finde, da stedet simpelthen er formet som en ost. Brian fortæller passioneret om ostenes tilblivelse og I skal naturligvis smage på flere af hans gode oste.

Fra Humlebæk cykler I nu mod Esrum Sø og det yndige Sørup Is og Kaffestue på kanten af Esrum Sø. Her kan I nyde en kop kaffe, og lægge vejen Fredensborg Slot. Vi anbefaler virkelig en gåtur i Fredensborg Slotspark, da den bare er utrolig smuk.

Fra det ene slot til de næste, fristes man til at sige. Turen fra Esrum Sø og Fredensborg Slot går nemlig langs marker, enge og skov forbi Gurrehus Slot og derpå til Ørsholt Slot, hvor Peter Beier Chokolade har til huse. Det er muligt at komme ind og besøge deres butik på Ørsholt Slot, hvor I kan købe de lækre chokolader.

Herfra går turen retur mod Helsingør, og det sidste stræk er virkelig utrolig smukt. Her cykler I på en højderyg, hvorfra I har et fantastisk skue over Øresund, samt Kronborg og Helsingør.

Turen slutter samme sted som den startede i Helsingør, hvor I afleverer cyklerne. Måske har I har lyst til at blive hængende i Helsingør og nyde lidt af alt det som den smukke by tilbyder.

Searching Availability...