Dagstur på Gastrominoen Gribskov

Vores ”Smag på Gastrominoen, Gribskov” på Gastrominoen starter på vores kontor i København ved 9-tiden, hvor I får udleveret cykler, kort og vores veloplagte personale gennemgår dagens oplevelser med jer.

På cykler begiver I jer ud i de fine, grønne omgivelser i Gribskov og sætter kursen mod Annisse, hvor Vingården Garbolund ligger. På Garbolund produceres naturvin. I får rundvisning på vingården og skal også smage de liflige druer. Det er også hos Jette, som driver Garbolund, at I skal spise jeres frokost på den lille, charmerende brostensbelagte gårdsplads.

Efter vinsmagningen besøger I mikrobryggeriet Det våde får i Græsted. Det er de to passionerede ildsjæle, Marianne og Henrik, som stolt viser deres lille sted frem og begejstrede øser ud af deres viden, gavmildt lader jer smage deres velsmagende øl.

Sidst, men bestemt ikke mindst skal I besøge Torben på Thornæs Destilleri i Kagerup. Han giver jer et indblik i arbejdsprocesserne på destilleriet og I får lov til at smage gode, gyldne whisky og lækre gin.

Ved Thornæs Destilleri ligger også det lille Mosteri, Kagerup Most, som laver lækre lækre og velsmagende most og lemonade lavet på frugter fra lokalområdet, og I får naturligvis lov til at smage på mosten og lemonade.

Dagen slutter ved 18-tiden, når I er retur.