Hele Gastrominoen
4 dages tur 150 km

Hele Gastrominoen, er den komplette tur, hvor I vil få et væld af smagsoplevelser, mens I udforsker Nationalpark Kongernes Nordsjælland og kommer tæt på de lokale producenter.

Gastrominoen vest
Weekendtur 90 km

Den vestlige del af Gastrominoen er oplagt for jer der gerne smage meget forskelligt lige fra gedeost til gin, vin, øl, snaps og og opleve rå og smukke landskab i det  unikke område omkring Tisvildehegn og halvøen Halsnæs.

Gastrominoen øst
Weekendtur 80 km

Den øslige del af Gastrominoen har også mange smagsoplevelser men byder også på historisk rammer fra Esrum Kloster og hele 3 slotte: Kronborg-, Fredensborg- og Frederiksborgslot

Dagstur Halsnæs
35 km

En meget alsidig dag med start i fantastiske Ågabet, madmarked  i Torup, spændende gårdbesøg med mikromejeri hvor de laver gedeost og is. I hundested får i sublim frokost og snapse smagning.

Dagstur Gribskov
40 km

Formiddagen går gennem Gribskov med kaffestop lige ud til Esrumsø og frokost i de historiske omgivelser på Esrum kloster. Om eftermiddagen er der både besøg på mikrobryggeri, vingård og til slut på gin og whisky destilleri.

Dagstur Helsingør
35 km

Formiddagen starter med kaffe på lokalt risteri på Kronborg. Syd på af Strandvejen er der frokost på hos Årstiderne på Krogerup Gård. Eftermiddagen byder på vinmagning og is ved esrumsø. På turen passerer i ikke mindre end 3 slotte.