Nyd hele Gastrominoen
4 dage(3nætter)

Hele Gastrominoen, er den komplette tur, hvor I smager, sanser og spiser jer igennem dette unikke område. I vil få et væld af smagsoplevelser, mens I udforsker Nationalpark Kongernes Nordsjælland og kommer tæt på de lokale producenter, smuk kyststrækning og den enestående natur.

book 4 dages tur

En god bid af Gastrominoen
2,5 dage(2 nætter)

Den vestlige del af Gastrominoen er oplagt for jer der gerne smage meget forskelligt lige fra gedeost til gin, vin, øl, snaps og selvfølgelig lokalt grønt og kød.  Turen går igennem det rå og smukke landskab i det  unikke område omkring Tisvildehegn og halvøen Halsnæs, samtidig med at I oplever den smukke kyststrækning.

book 2,5 dages tur

En bid af Gastrominoen & København
4 dage(3 nætter)

Under udarbejdelse

book 4 dages tur

Smag på Gastrominoen
torsdags-tur Helsingør

Denne 1-dagstur, Smag på Gastrominoen, Helsingør, på omkring 40 km er en pragtfuld dag fuld langs Nordsjællands berømte kyst og den smukke og eksklusive Strandvej. I skal nyde lækker kaffe, skøn grøn frokost hos Årstiderne i Humlebæk og vin smagning hos Mats, og så I passerer ikke mindre end fire slotte i løbet af dagen, mens I cykler langs og igennem skov, marker og grønne enge.

book dagstur

Smag på Gastrominoen
fredags-tur Gribskov

Denne 1-dagstur, Smag på Gastrominoen, Gribskov, på omkring 40 km er en herlig dag fuld af smagsoplevelser, skøn natur og frisk luft. I skal både smage vin, øl, whisky og gin, samt most og lemonade, mens I begiver jer rundt i det smukke Nordsjælland.Det er den perfekte dagstur, som starter og slutter i København

book dagstur

Smag på Gastrominoen
lørdags-tur Halsnæs

Denne 1-dagstur på omkring 40 km er begivenhedsrig dag sprængfyldt med pragtfulde smagsoplevelser, spændende gårdbesøg, en sublim frokost og lækre snaps, mens I cykler rundt i Halsnæs-området. Det er den oplagte tur, hvis I er i sommerhus i Nordsjælland og vil lære området bedre at kende.

book dagstur

Smag på Gastrominoen
søndags-tur Arresø

Under udarbejdelse

book dagstur

Smag på København
dags-tur i København

Under udarbejdelse

book dagstur

Gourmet-tur København
1/2 dags-tur i København

Under udarbejdelse

book dagstur